Bezorgen en retourneren

Bezorgen en retourneren

Verzenden en afhalen
De Vlinder verwerkt je bestelling zo snel mogelijk, waarna de bestelling (na bericht van ons) afgehaald kan worden aan de balie van PostNL tijdens werkdagen tussen 8.00 en 18.30 uur en op zaterdagen tussen 8.00 en 10.00 uur op Kanaaldijk-Noord 111 in Eindhoven.
Uiteraard sturen we je, als je dat wilt, je bestelling ook met veel plezier toe! Dit doen we via PostNL. U kunt met behulp van Track and Trace uw bestelling volgen, zodra wij deze hebben aangemeld bij PostNL.


Verzendkosten
Bij het versturen van artikelen met uitzonderlijke maten en/of gewichten brengen we extra kosten in rekening conform de voorwaarden van PostNL. Je kunt de verzendkosten terug vinden op de factuur.
De kosten van een verzending naar het buitenland zijn afhankelijk van de voorwaarden van Postnl.

De Vlinder draagt het risico van beschadiging en/of vermissing van artikelen tot het moment van bezorging bij de klant, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Wanneer de bestelde artikelen niet beschikbaar zijn, stelt De Vlinder de klant  zo spoedig mogelijk op de hoogte via telefoon of e-mail. Het eventuele (aan)betaalde bedrag zal uiterlijk binnen veertien dagen worden terugbetaald.

Retourneren
Het product mag tot maximaal veertien dagen na aankoop worden geretourneerd (Zie ook onze algemene voorwaarden.).
Terugbetaling in geval van retour vindt plaats binnen veertien dagen na de dag van retourneren.
Retourneren is enkel mogelijk met vermelding van bestelnummer en beschrijving van artikel(en). Graag met vermelding van de reden.
Het risico en de kosten van retourzending zijn voor de klant. Is het retour gezonden product beschadigd of vertoont het duidelijke gebruikssporen dan wordt het aankoopbedrag niet of niet volledig vergoed.