Abel Wooden Toys | Abel Blocks

Abel Wooden Toys | Abel Blocks

110.00989.00 incl. BTW

Artikelnummer: Abelblocks24-240 Categorieën: , , , , , , ,

De unieke vorm en het indrukwekkende formaat van de blokken zorgt ervoor dat alles wat je met de Abel blocks bouwt er meteen bijzonder mooi uit ziet. Ieder blok is met liefde en met de hand gemaakt uit een stuk beukenhout. Moeder natuur heeft ze versierd met een prachtige tekening. De Abel Blocks kunnen uitstekend ingezet worden ter bevordering van de fijne motoriek, het concentratievermogen, doorzettingsvermogen, de creativiteit en de fantasie. Het is ook fantastisch spelmateriaal om kinderen te leren samenwerken.

In 2016 lanceerden de broers het innovatieve modulaire ontwerp Abel Play Tents. Door de onbeperkte bouwmogelijkheden van Abel Tent aan te bieden, wilden Folko en Jelmer ook samenwerkend spelen stimuleren als een fundamentele waarde naast het bevorderen van creativiteit en open spel.
In 2020 volgden de prachtige massief beukenhouten gebogen Abel Blocks en deze werden hartelijk ontvangen door een dagelijks groeiende wereldwijde fanclub. Deze overweldigende waardering voor de Abel-producten heeft een vuur aangewakkerd om hun reis voort te zetten met het creëren van leuk, fantasierijk, avontuurlijk en duurzaam speelgoed!

Extra informatie

Materiaal

FSC gecertificeerd beukenhout

Geschikt vanaf

3 jaar

Formaat

Afmeting Lengte 24 cm x Breedte 4,5 cm x Hoogte 1,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.