Bajo | Auto | Kiepauto met blokken | Diverse opties

Bajo | Auto | Kiepauto met blokken | Diverse opties

59.95 incl. BTW

Artikelnummer: bajo42110 Categorieën: , , ,
Merk:Bajo

We gaan naar de bouwplaats met deze mooie, robuuste vrachtauto! Piep, piep, hij kiept de verschillende vormen eruit en rijdt weer verder. Nu komt de auto weer terug en kunnen de vormen aan de bovenkant in het juiste gat terug gestopt worden. Elk vormpje heeft een andere kleur die meteen benoemd kan worden om zo de kleuren te leren herkennen.
Urenlang speelplezier met deze kiepauto en vormenstoof ineen.

BAJO is het ideale speelgoed voor de dreumes, de peuter en de kleuter! Door de afgeronde vormen en de behandeling met niet-giftige verf kunnen ook de allerkleinsten speelgoed van BAJO ontdekken met de handen en de mond. Het speelgoed van BAJO is eenvoudig, passend bij de verschillende leeftijden, uitgevoerd. Zo kunnen ook de kleinsten, dankzij een goede greep, de auto’s op en neer laten rijden.
Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige en duurzame kwaliteitsmaterialen. BAJO legt bij het maakproces de focus op duurzaamheid en solidariteit. Niet alleen is het speelgoed mooi vormgegeven, het geeft mensen die niet gemakkelijk een plek vinden op de arbeidsmarkt kansen.

Speelgoed van BAJO is 100% veilig voor je kind en ijzersterk voor de speelkamer en kindercentra!

 

Extra informatie

Afmetingen 26 × 15 × 10 cm
Kleur

Blauw, Rood

Geschikt vanaf

2 jaar

Materiaal

Hout

Inhoud

5-delig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.