Bajo | Auto | Kralen

Bajo | Auto | Kralen

20.95 incl. BTW

Artikelnummer: bajo49320 Categorieën: , ,
Merk:Bajo

Prachtig en eenvoudig vorm gegeven kralenauto van Bajo! Door de afgeronde vormen en de behandeling met niet-giftige verf kan de auto ontdekt worden met de handen en de mond. BAJO is het ideale speelgoed voor de dreumes, de peuter en de kleuter! Het speelgoed van BAJO is eenvoudig, passend bij de verschillende leeftijden, uitgevoerd. Zo kunnen ook de kleinsten, dankzij een goede greep, de auto’s op en neer laten rijden.

BAJO is het ideale speelgoed voor de dreumes, de peuter en de kleuter! Door de afgeronde vormen en de behandeling met niet-giftige verf kunnen ook de allerkleinsten speelgoed van BAJO ontdekken met de handen en de mond. Het speelgoed van BAJO is eenvoudig, passend bij de verschillende leeftijden, uitgevoerd.

Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige en duurzame kwaliteitsmaterialen. BAJO legt bij het maakproces de focus op duurzaamheid en solidariteit. Niet alleen is het speelgoed mooi vormgegeven, het geeft mensen die niet gemakkelijk een plek vinden op de arbeidsmarkt kansen.

Speelgoed van BAJO is 100% veilig voor je kind en ijzersterk voor de speelkamer en kindercentra!

Extra informatie

Afmetingen 13 × 8 × 6 cm
Geschikt vanaf

18 maanden

Inhoud

1 stuk

Materiaal

Hout uit duurzame Europese bosbouw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.