Bajo | Hamerbank

Bajo | Hamerbank

24.50 incl. BTW

Op dit moment is dit product niet voorradig.

Artikelnummer: bajo34710R Categorieën: ,
Merk:Bajo

Dit omkeerbare houten hamerspel van Bajo is een klassieker en geliefd bij elk kind. Klop de zes staven in drie kleuren één voor één dieper in de houten hamerbank. En zijn ze er allemaal doorheen? Dan wordt het geheel omgedraaid en kan je gewoon weer verder! Deze leuke houten hamerbank zal kinderen niet snel vervelen en stimuleert ondertussen de motorische vaardigheden en concentratie. De felle kleuren prikkelen de zintuigen.
Aan de ouder of pedagogisch medewerker is ook gedacht: op het hamertje zit een zacht deel, waardoor het kloppen gedempt wordt, iedereen blij!!

BAJO is het ideale speelgoed voor de dreumes, de peuter en de kleuter! Door de afgeronde vormen en de behandeling met niet-giftige verf kunnen ook de allerkleinsten speelgoed van BAJO ontdekken met de handen en de mond. Het speelgoed van BAJO is eenvoudig, passend bij de verschillende leeftijden, uitgevoerd.

Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige en duurzame kwaliteitsmaterialen. BAJO legt bij het maakproces de focus op duurzaamheid en solidariteit. Niet alleen is het speelgoed mooi vormgegeven, het geeft mensen die niet gemakkelijk een plek vinden op de arbeidsmarkt kansen.

Speelgoed van BAJO is 100% veilig voor je kind en ijzersterk voor de speelkamer en kindercentra!

Extra informatie

Afmetingen 22 × 13 × 13 cm
Geschikt vanaf

18 maanden

Inhoud

8-delig

Materiaal

Hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.