Bajo | Sorteer-roller | Slak | Diverse kleuren

Bajo | Sorteer-roller | Slak | Diverse kleuren

52.50 incl. BTW

Deze sorteer-roller van Bajo bestaat uit twee delen: het lichaam van de slak met de wielen en de vormenstoof. Sorteren, kleuren en vormen leren kennen en rijden met de sorteer-roller slak. Trek aan het lijf van de slak en kijk hoe deze rolt, haal de vormenstoof eraf en gebruik deze om te sorteren. Er zitten zes verschillende vormen in die door de bijpassende vorm kunnen. Fijn is dat de kinderen de vormen er niet zomaar uit kunnen krijgen: er moet een plankje met elastiekjes opzij geschoven worden. Hierdoor wordt de vormenstoof ook echt gebruikt waarvoor deze bedoeld is. Wanneer het geheel op de wielen gezet wordt, maakt het bij het trekken nog eens een extra gezellig geluid!

BAJO is het ideale speelgoed voor de dreumes, de peuter en de kleuter! Door de afgeronde vormen en de behandeling met niet-giftige verf kunnen ook de allerkleinsten speelgoed van BAJO ontdekken met de handen en de mond. Het speelgoed van BAJO is eenvoudig, passend bij de verschillende leeftijden, uitgevoerd.
Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige en duurzame kwaliteitsmaterialen. BAJO legt bij het maakproces de focus op duurzaamheid en solidariteit. Niet alleen is het speelgoed mooi vormgegeven, het geeft mensen die niet gemakkelijk een plek vinden op de arbeidsmarkt kansen.

Speelgoed van BAJO is 100% veilig voor je kind en ijzersterk voor de speelkamer en kindercentra!

Extra informatie

Afmetingen 22 × 16 × 18 cm
Dier

Slak

Geschikt vanaf

1 jaar

Inhoud

8-delig

Materiaal

Elastiek, Hout, Touwtje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.