Basisgemeinde | Emmi Pikler | Kubus | BW21

Basisgemeinde | Emmi Pikler | Kubus | BW21

225.00 incl. BTW

Dit product is op dit moment in bestelling en komt binnenkort weer binnen.

Geweldig ontwikkelings- en klautermateriaal voor het kleine kind. Met meerdere kubussen kunnen eenvoudige tot complex kruip- en sluipgangen worden gebouwd! Vele uit-, in- en doorgangen geven variatiemogelijkheden en wisselende perspectieven voor kinderen. Klimmen, klauteren, er doorheen schuiven en kruipen, zich omhoog trekken, klimmen naar een ander niveau en nog veel meer.

Meerdere kubussen kunnen een tunnel vormen, dat desgewenst altijd weer met een kubus kan worden uitgebreid. Ook al zien de BW0 en BW1 er anders uit dan de andere kubussen door de pilaren op de hoeken, deze zijn toch te verbinden met elkaar en de tunnel.
Deze kubus is aan drie zijden gesloten en heeft 1 ronde opening.

Emmi Pikler materiaal biedt vele mogelijkheden. Het is voor kleine kinderen belangrijk, in het begin, een stabiele omgeving aan te bieden: een gelijkvloerse opbouw die ze dagelijks kunnen uitproberen. De kubussen zijn in verschillende volgorden te plaatsen zodat het kind steeds opnieuw wordt uitgedaagd. De onderdelen zijn, als de kinderen groter worden, op veel verschillende manieren in te zetten bij het fantasiespel.

De speeltoestellen van Emmi Pikler zijn handmatig vervaardigd van duurzaam essen- en beukenhout en zijn uitgerust met kwalitatief zeer sterke accessoires en onderdelen. Het hout wordt behandeld met natuurlijke en milieuvriendelijk lijnolie, waardoor de warme kwaliteiten van het hout bewaard blijven en het hout kan ademen. De speeltoestellen zijn bestand tegen intensief gebruik o.a. in kleuterklassen en kinderopvang.

Het speel- en ontwikkelingsmateriaal voldoet aan de Europese normen (CE). Wanneer een onderdeel onverhoopt beschadigd mocht raken, kunnen we het eenvoudig vervangen.

Extra informatie

Afmetingen 42 × 42 × 42 cm
Materiaal

Berken meubelplaat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.