Bigjigs Toys | Activiteitenbord

Bigjigs Toys | Activiteitenbord

37.95 incl. BTW

Artikelnummer: BJ115-116 Categorieën: , ,

Prachtig, kleurrijk en degelijk activiteitenbord van Big Jigs. Door de handige riempjes aan de achterzijde is dit bord makkelijk te monteren aan bijvoorbeeld een box. Stimuleer de behendigheid met de draaiende zon, een wieltje met gaatjes en drie draaibare blokjes. Via de kralendraad kan er gevlogen worden met de vogels of vlinders, maar ook de eenden en vissen kunnen niet wachten om verschoven te worden op dit educatieve activiteitenbord van Big Jigs.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.

Extra informatie

Afmetingen 31.5 × 40.5 × 6.5 cm
Geschikt vanaf

6 maanden

Materiaal

Hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.