Bigjigs Toys | Boodschappen | Diverse opties

Bigjigs Toys | Boodschappen | Diverse opties

29.95 incl. BTW

De kasten kunnen worden aangevuld met deze boodschappen van BigJigs voor in de koelkast of voorraadkast. Doordat het van massief hout is, kan het jarenlang mee en ook nog in het winkeltje gebruikt worden. De verschillende sets bevatten een scala aan kleurrijk, houten boodschappen die het fantasierijke rollenspel aanmoedigen.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.

Extra informatie

Afmetingen 29 × 18 × 6 cm
Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.