Bigjigs Toys | Duwfiguur | Egel

Bigjigs Toys | Duwfiguur | Egel

14.95 incl. BTW

Artikelnummer: BJ32006 Categorieën: ,

Deze rammelaar en/of grijpfiguur in de vorm van een egel heeft een makkelijke greep voor de kleine knuistjes. Gemaakt van duurzaam hout en geschikt om in de mond te stoppen. De drie gekleurde kraaltjes zorgen voor verwondering dat het geheel geluid maakt en daarnaast kan de egel voortgeduwd worden op zijn wieltjes. Het diertje heeft vilten oortjes.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.
Big jigs

Extra informatie

Afmetingen 17 × 5.5 × 10.5 cm
Geschikt vanaf

6 maanden

Dier

Egel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.