Bigjigs Toys | Eerste doppuzzel | Diverse opties

Bigjigs Toys | Eerste doppuzzel | Diverse opties

9.95 incl. BTW

Artikelnummer: BJ224-521 Categorieën: , ,

Match elk houten stuk met de correct gevormde uitsparing op de plaat. Wat eet het konijn? Wat legt de kip? Waarop vaart de boot? Alle antwoorden hierop zijn te vinden in de uitsparingen, waardoor er een educatieve waarde aan de puzzel toegevoegd wordt. De houten puzzels van Bigjigs Toys helpen bij het ontwikkelen van de woordenschat en vormen, kleuren en afbeeldingen te herkennen. Door de grote knoppen zijn de puzzelstukken goed vast te pakken. Daarnaast is elk stuk groot, waardoor het voor kleine handjes makkelijk vast te pakken is, te onderzoeken en te plaatsen.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.

Extra informatie

Afmetingen 19.8 × 19.8 × 3 cm
Geschikt vanaf

1 jaar

Inhoud

5-delig

Materiaal

Hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.