Bigjigs Toys | Fruit in kratje

Bigjigs Toys | Fruit in kratje

18.95 incl. BTW

Vanochtend op de markt deze verse fruitsoorten gekocht en opgeborgen in het leuke kratje. Een banaan, appel, aardbei, peer, meloen en meer! Wanneer er gestart wordt met de fantasie, is het eerst nog imitatie. Fruit is daar uitermate geschikt voor, daar ze daar dagelijks mee in aanraking komen. Wees niet verbaasd wanneer er dezelfde handelingen plaats gaan vinden in het keukentje dan die jijzelf doet. Dus tijd voor een bakje fruit?

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.
Big jigs

Extra informatie

Afmetingen 18 × 14.5 × 5 cm
Geschikt vanaf

18 maanden

Inhoud

9-delig

Onze adviesleeftijd

Vanaf 2 jaar

Materiaal

Hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.