Bigjigs Toys | Insteekspel | Diverse opties

Bigjigs Toys | Insteekspel | Diverse opties

24.50 incl. BTW

Artikelnummer: BJ34003-34004 Categorieën: , ,

Kan jij de mooie platen over de tuin of zee compleet maken? Pak de pinnetjes vast tussen duim en wijsvinger en stop ze in de gaatjes. Dit is een ontzettend goede oefening voor de fijne motoriek. Zijn alle gaatjes gevuld, dan heb je de mooiste afbeelding gemaakt! In totaal zitten er vier afbeeldingen in om af te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om met de pinnetjes een eigen creatie te maken zonder voorbeeldplaat!
Dit item  stimuleert de fijne motoriek  en de concentratie.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.

Extra informatie

Afmetingen 18.5 × 18.5 × 3.7 cm
Geschikt vanaf

3 jaar

Inhoud

102-delig

Kleinste onderdeel

Pinnetjes 2,5 x 1,2 centimeter

Materiaal

Hout, Stevig karton

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.