Bigjigs Toys | Jumboblokken in kist | 54-delig

Bigjigs Toys | Jumboblokken in kist | 54-delig

99.00 incl. BTW

Artikelnummer: BJ959 Categorieën: , ,

Deze grote houten bouwblokken van Big Jigs stimuleren de fantasie. De blokken hebben, net als veel ander houten speelgoed, een "open einde". Dit houdt in dat het meerdere dingen tegelijk kan zijn. Met deze houten blokken kun je dierentuinen, gebouwen, eilanden, huizen en parkeerplaatsen maken. Het stimuleert de fantasie, de creativiteit en daagt kinderen uit. Grote houten blokken stimuleren de motoriek en het ruimtelijk inzicht. Want hoe zorg je dat die toren goed blijft staan? Kan er ook een kasteel van gebouwd worden?
Met deze blokken van Big Jigs hebben kinderen jaren plezier. De dreumes maakt torens van de houten blokken, peuters en kleuters gebruiken het bij fantasiespel of maken er nog ingewikkelder bouwwerken mee.

Door de verschillende vormen en maten, is deze kist met blokken van Big Jigs ontzettend goed voor de motoriek. Kinderen worden uitgedaagd om de blokken op verschillende manieren vast te pakken als ze ermee willen spelen. Het hout heeft van zichzelf een natuurlijk gewicht: de grote stukken zijn zwaarder dan de kleine. Hierdoor leren ze iets over zwaar en licht en dat komt de oog-hand coördinatie ten goede. Daarnaast neemt hout de temperatuur van de hand aan en voelt hierdoor warm. En het ruikt ook nog eens lekker. Dat is natuurlijk erg fijn voor de zintuigen.

Wanneer de kinderen klaar zijn met het spelen en de blokken opgeborgen mogen worden, kan dat eventueel in de meegeleverde, stevige, houten bak.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.
Big jigs

Extra informatie

Afmetingen 45.5 × 38.4 × 7 cm
Geschikt vanaf

1 jaar

Inhoud

54-delig

Kleur

Naturel

Materiaal

Rubberhout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.