Bigjigs Toys | Melkkratje

Bigjigs Toys | Melkkratje

22.50 incl. BTW

Artikelnummer: BJ453 Categorieën: , ,

Vier flessen melk in een kratje. Elk flesje heeft een dop die met klittenband vast te maken is. Daardoor is deze set niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar in verband met inslikken van de dopjes. De vier flessen worden geleverd in een houten draagkistje.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.

Extra informatie

Afmetingen 12.5 × 12.5 × 18 cm
Geschikt vanaf

3 jaar

Inhoud

9-delig

Materiaal

Hout, Klittenband

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.