Bigjigs Toys | Puzzel | Fruit

Bigjigs Toys | Puzzel | Fruit

13.95 incl. BTW

Artikelnummer: BJ026 Categorieën: , ,

Deze stevig houten puzzel bevat 5 kleurrijke vruchten zoals een appel, peer en banaan. De kleintjes moeten elk van de felgekleurde houten stukken matchen met de correct gevormde uitsparing op de puzzel. Elk stevig houten puzzelstukje is ruim bemeten om het voor kleine handjes gemakkelijker te maken om ze op te tillen, vast te pakken, te onderzoeken en te draaien. Deze puzzel spreekt tot de verbeelding en is een handig hulpmiddel om in een vroeg stadium bewust te maken van gezond eten. De basisplaat is bedrukt met een afbeelding van de binnenkant van de fruitsoort.
Stimuleert de fijne motoriek, de woordenschat, concentratie en vorm- en kleurherkenning.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.
Big jigs

Extra informatie

Afmetingen 30 × 22.5 × 2.1 cm
Inhoud

6-delig

Geschikt vanaf

1 jaar

Materiaal

Hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.