Bigjigs Toys | Rammelaar | Diverse opties

Bigjigs Toys | Rammelaar | Diverse opties

12.95 incl. BTW

Artikelnummer: BJ32007-32008 Categorieën: ,

Deze rammelaar in de vorm van een vosje of konijn heeft een makkelijke greep voor de kleine knuistjes. De rammelaar komt uit de 100% FSC®-gecertificeerde reeks en is gemaakt van duurzaam hout en geschikt om in de mond te stoppen. De twee gekleurde kraaltjes zorgen voor verwondering dat het geheel geluid maakt.
De vos wordt geleverd in een verpakking die gemaakt is van 90% gerecycled karton.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.

Extra informatie

Afmetingen 13.3 × 1.7 × 7.5 cm
Geschikt vanaf

0 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.