Bigjigs Toys | Snijbrood en zoetigheid

Bigjigs Toys | Snijbrood en zoetigheid

18.95 incl. BTW

Artikelnummer: BJ487 Categorieën: , ,

Vers van de bakkerij! Lust jij ook een broodje of croissant? Een lekkere donut bij de koffie? Alles wordt voor je neus door de keukenprins(es) gesneden en belegd.
Een houten bakje gevuld met brood en gebak, waaronder een croissant, donut, broodje en meer! Een geweldige aanvulling op de houten speelkeuken van elke beginnende chef. Door het mes en de snijbewegingen, wordt de fijne motoriek gestimuleerd. Uiteraard nodigt deze set uit om de fantasie te gebruiken en wordt iedereen geïmiteerd in het dagelijks handelen van brood smeren.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.

Extra informatie

Afmetingen 18 × 5 × 14.5 cm
Geschikt vanaf

18 maanden

Inhoud

18-delig

Materiaal

Hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.