Bigjigs Toys | Treinbaan- & Autobaanset

Bigjigs Toys | Treinbaan- & Autobaanset

83.00 incl. BTW

Artikelnummer: BJT021 Categorieën: , ,

Deze set heeft, net als in het echte leven, een combinatie van wegen en spoor. Maak een weg onder het spoor door en door een overweg, terwijl de trein met wagons het platteland in trekken. Bevat boerderijdieren, voertuigen, bomen en stads- en plattelandsmensen. Er zijn extra accessoires verkrijgbaar om deze set uit te breiden. De meeste andere merken houten spoorwegen zijn compatibel met Bigjigs Rail.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.

Extra informatie

Afmetingen 116 × 75 × 20 cm
Inhoud

80-delig

Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Hout, Kunststof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.