Bigjigs Toys | Trein | Dieren | + 2 rails

Bigjigs Toys | Trein | Dieren | + 2 rails

16.50 incl. BTW

Artikelnummer: BJT466 Categorieën: , ,

Kinderen kunnen met de kip en het varken mee op een treinavontuur op het platteland. Twee van de wagons hebben magnetische punten bovenop waardoor ze kunnen worden opgetild met een hijskraan, waardoor verder fantasierijk spel mogelijk wordt. Magnetische koppelingen zorgen voor compatibiliteit met alle andere locomotieven en rijtuigen in het Bigjigs Rail-assortiment. De meeste andere merken houten spoorwegen zijn compatibel met Bigjigs Rail. Wordt geleverd inclusief twee stukken rails en een buffer-stop.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.

Extra informatie

Afmetingen 30 × 5 × 3 cm
Inhoud

10-delig

Geschikt vanaf

3 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.