Bigjigs Toys | Treinbaan | Basisset | Figuur 8

Bigjigs Toys | Treinbaan | Basisset | Figuur 8

44.95 incl. BTW

Artikelnummer: BJT012 Categorieën: , ,

Deze houten treinset van Bigjigs Rail is de ideale eerste treinset voor elke beginnende spoorwegliefhebber. Deze treinset bevat hoogwaardige houten baanstukken die de vorm van een acht vormen, een kleurrijke locomotief met 2 kleurrijke rijtuigen en een verscheidenheid aan accessoires. Er is genoeg baan en accessoires om urenlang bezig te zijn! In de figuur van acht-lay-out kruist een viaduct over het spoor: treinen kunnen de heuvel op tuffen en dan aan de andere kant weer naar beneden suizen! Magnetische koppelingen zorgen voor compatibiliteit met alle andere locomotieven en rijtuigen in het Bigjigs Rail-assortiment. Er zijn extra accessoires verkrijgbaar om deze set uit te breiden. De meeste andere merken houten spoorwegen zijn compatibel met Bigjigs Rail.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.

Extra informatie

Afmetingen 102 × 46 × 7.5 cm
Inhoud

26-delig

Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Hout, Kunststof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.