Bigjigs Toys | Vier op een rij

Bigjigs Toys | Vier op een rij

22.95 incl. BTW

Artikelnummer: BJ699 Categorieën: , ,

Een klassieker onder de spellen is zeker dit gezelschapsspel "Vier op een rij". Het is gemakkelijk te spelen, omdat iedereen binnen een mum van tijd de regels onder de knie heeft. Wie heeft als eerste een rij van vier in dezelfde kleur? Het spel is volledig van hout en stevig, waardoor het ook zeker geschikt is voor de kinderopvang. Gemakkelijk op te bergen in de houten bak, maar ook de doos is van stevig karton.

Bigjigs Toys: spelenderwijs leren!
Bigjigs Toys ontwerpt en vervaardigt veilig speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt. Met speelgoed van Bigjigs kunnen kinderen spelen, ontdekken en leren. Bigjigs heeft dan ook een uitgebreide collectie speelgoed: van puzzels, speelsets tot uitgebreide treinsets.

Bigjigs, duurzaam speelgoed voor gezond spelen, ook in de toekomst
Het merendeel van de producten wordt vervaardigd uit rubberhout dat afkomstig is van rubberbomen. Van deze bomen wordt latex afgetapt om er rubber van te maken. Na 25 à 30 jaar valt de latexproductie stil en wordt het hout van de bomen gebruikt om er o.a. speelgoed van te maken en worden nieuwe rubberbomen geplant. Het speelgoed wordt op veiligheid getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De vrolijke kleuren worden aangebracht met kindvriendelijke verf, beits en lak.

Extra informatie

Afmetingen 28 × 19.5 × 4 cm
Geschikt vanaf

3 jaar

Inhoud

46-delig

Materiaal

Hout

Kleinste onderdeel

Diameter 2,7 centimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.