Boek | Groeiwijzer van nul tot één jaar

Boek | Groeiwijzer van nul tot één jaar

15.95 incl. BTW

Artikelnummer: Boek - Groeiwijzer van nul tot één jaar Categorieën: , Tag:

Als een kind zich aankondigt, breekt er een spannende tijd aan, een tijd van 'verwachting', gevolgd door de geboortevreugde en het begeleiden van het kind in zijn ontwikkeling. In ons land hebben de, in praktisch elke plaats gevestigde consultatiebureaus, de belangrijke taak, ouders te begeleiden bij de verzorging van hun kleine kinderen. In een aantal plaatsen zijn ook consultatiebureaus gevestigd, die werken op basis van de antroposofische geneeskunde. Hier wordt veel belang gehecht aan de constitutionele eigenschappen van het kind en aan persoonlijke kenmerken en eigenschappen die een bepaalde richting kunnen aangeven voor medisch-opvoedkundige maatregelen. Geen enkel kind ontwikkelt zich immers exact volgens de 'statistische norm.

In dit praktische en uiterst bruikbare boek, dat de voeding en de verzorging van het kleine kind tot één jaar behandelt, komen in korte overzichtelijke hoofdstukken verschillende thema's aan de orde zoals voeding en groei, verzorging en opvoeding, lichamelijke en geestelijke ontwikkeling, en (het vraagstuk) van inenten.

Groeiwijzer van nul tot één jaar is samengesteld door een werkgroep van medewerkers aan de op basis van antroposofische geneeskunde werkende consultatiebureaus.

Extra informatie

Afmetingen 24 × 17 × 0.5 cm
Inhoud

60 pagina's

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.