Brandunit | Schleich | Paarden | Mustang

Brandunit | Schleich | Paarden | Mustang

9.99 incl. BTW

Artikelnummer: sch13806 Categorieën: , ,
Mustangs leven het hele jaar door in de wildernis. Het zijn paarden die veel kunnen hebben en weerbaar zijn. Ze zijn voorzichtig en terughoudend als ze niet gewend zijn aan mensen.
Mustangs zijn duidelijk robuuster dan andere paardenrassen omdat zij ook bij nat, koud en winderig weer buiten zijn. In de winter is hun vacht zo dik dat de sneeuw die erop valt, blijft liggen. Naast de hengst als aanvoerder, is er in een mustangkudde ook steeds een merrie die de toon aangeeft. Ze let erop dat alle dieren het goed maken en wijst ze de weg naar een drinkplek of sappig grasland. Getemde mustangs zijn bijzonder veelzijdige paarden die heel geschikt zijn als rijpaarden, ook voor grote afstanden.
Fun fact: De hoeven van de mustangs zijn zo hard dat hoefijzers niet nodig zijn.

De boerderij en het bos komen tot leven met de prachtige, natuurgetrouwe dieren van Schleich.
De wensen van kinderen en veilig speelplezier zijn het uitgangspunt voor de ontwerpers van de Schleich speeldieren. Alle kunststof dieren zijn prachtig uitgewerkt tot in het kleinste detail en worden met de hand beschilderd. Schleich maakt uitsluitend gebruik van kindvriendelijke en veilige materialen die voldoen aan alle geldende nationale en internationale eisen. Daartoe horen de Europese speelgoedrichtlijn 2009/48/EG, DIN EN 71 en de Standard Consumer Safety Specification for Toy Safety ASTM F963-2008.

Onverslijtbaar speelgoed voor kleine en grote kinderen; voor jarenlang speelplezier!

Extra informatie

Afmetingen 10.9 × 4.5 × 10.4 cm
Dier

Paard

Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Kunststof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.