Cocoletes | 2 lagen puzzel Wolvenhol

Cocoletes | 2 lagen puzzel Wolvenhol

79.95 incl. BTW

Artikelnummer: CO2021-2-LMD Categorieën: ,

Wie leeft daar? Dieren blijven ons verbazen met hun gewoonten; ze maken nesten of zoeken schuilplaatsen of holen waar ze kunnen slapen, veilig zijn en hun jongen krijgen.
In deze nieuwe serie puzzels heeft Cocoletes geprobeerd om een aantal van deze dierenverblijven na te maken. Het zijn dubbele puzzels, met een grote complexiteit en een groot aantal stukjes. In de eerste laag ontdek je de omgeving, In de tweede laag kun je het leven in het verblijf zien.
De wolf leeft in een hol en graaft tunnels waarin hij bescherming en beschutting vindt. De puzzel bestaat uit 31 stukjes in 2 lagen die elk hun eigen verhaal vertellen. Elk puzzelstukje is gemaakt van verschillende houtsoorten (eik, jeneverbes, beuk, enz.) en met de hand gezaagd en geschuurd. Elke puzzel is prachtig en uniek.

Cocoletes
Vanuit hun werkplaats in Navaleno (Spanje) ontwerpen en creëren Nuria en Jonás ambachtelijk houten speelgoed. Met zorg en in harmonie met de natuur, met hun handen als belangrijkste gereedschap, bewerken zij teruggewonnen hout tot prachtige speelproducten. Deze zijn getest door
bevoegde instanties om de maximale kwaliteit en veiligheid te garanderen. De kleurstoffen en oliën die zij gebruiken zijn milieuvriendelijk en niet giftig volgens de Europese norm. Ook de verpakking is 100% duurzaam, gemaakt van karton en gerecycled papier uit (FSC- gecertificeerde bossen). Betrokken bij een herbebossingsproject via Creadoras in Bosques verkleinen zij hiermee hun ecologische voetafdruk.

Extra informatie

Materiaal

Beukenhout, Eikenhout, Jeneverbes

Geschikt vanaf

5 jaar

Formaat

onderplaat 23 x 16 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.