Cocoletes | Puzzel Eekhoorn

Cocoletes | Puzzel Eekhoorn

46.50 incl. BTW

Artikelnummer: CO2020-5-AR Categorieën: ,

Eekhoorns zijn de meest ondeugende dieren in het bos. We vinden het heerlijk om ze rond de takken van de dennenbomen te zien rennen. Met liefde en fijngevoeligheid heeft Cocoletes geprobeerd om hun schoonheid te vangen in een prachtige, houten puzzel met 13 stukjes.
Elk puzzelstukje is gemaakt van verschillende houtsoorten (eik, jeneverbes, beuk, enz.) en met de hand gezaagd en geschuurd. Elke puzzel is prachtig en uniek.

Cocoletes
Vanuit hun werkplaats in Navaleno (Spanje) ontwerpen en creëren Nuria en Jonás ambachtelijk houten speelgoed. Met zorg en in harmonie met de natuur, met hun handen als belangrijkste gereedschap, bewerken zij teruggewonnen hout tot prachtige speelproducten. Deze zijn getest door
bevoegde instanties om de maximale kwaliteit en veiligheid te garanderen. De kleurstoffen en oliën die zij gebruiken zijn milieuvriendelijk en niet giftig volgens de Europese norm. Ook de verpakking is 100% duurzaam, gemaakt van karton en gerecycled papier uit (FSC- gecertificeerde bossen). Betrokken bij een herbebossingsproject via Creadoras in Bosques verkleinen zij hiermee hun ecologische voetafdruk.

Extra informatie

Materiaal

Berkenhout, Eikenhout, Jeneverbes

Geschikt vanaf

3 jaar

Formaat

onderplaat 23 x 16 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.