Dantoy | Blue Marine Toys | Truck

Dantoy | Blue Marine Toys | Truck

16.50 incl. BTW

Deze truck van Dantoy is onderdeel van de serie Blue Marine Toys. Dit is een geheel nieuwe serie gemaakt van gerecycled plastic afkomstig van netten, sleepnetten, touwen uit de maritieme en de visindustrie. De kleuren van deze truck zijn geïnspireerd op het zand, de zee en de koralen. De vrachtauto heeft een laadbak waarin van alles vervoerd kan worden, zoals zand. Dit kan erna door het kiepen van de bak overal neergelegd worden waar je wenst. Geschikt als buitenspeelgoed.

Blue Marine Toys is onderdeel van Dantoy en maakt prachtig speelgoed van gerecycled plastic uit de vis- en maritieme industrie. Door de materialen te recyclen en ze een nieuw leven te geven, draagt ​​Dantoy bij aan een beter marien milieu, in ons eigen voordeel en toekomstige generaties. Geen enkele truck is hetzelfde door dit recycle-proces. Het speelgoed van Blue Marine Toys wordt geproduceerd in Denemarken, bevat geen ftalaten, parfums, BPA of andere soorten schadelijke stoffen en is vaatwasbestendig.
Dantoy is de eerste speelgoedfabrikant ter wereld met het Nordic Ecolabel. Dit houdt in dat producten van Dantoy voldoen aan strikte criteria aangaande de omgeving en gezondheid van kinderen.

bio, auto

Het Nordic Swan Ecolabel is de officiële onderscheiding voor milieuvriendelijke producten en diensten in de Scandinavische landen. Producten waaraan de Nordic Swan is toegekend, voldoen aan strenge eisen om de negatieve milieueffecten bij de productie en consumptie van goederen te beperken. In totaal kent de Nordic Ecolable 59 verschillende productgroepen, waaronder meubelen, cosmetica en speelgoed. De criteria waaraan moet worden voldaan om de milieukeur te verkrijgen, zijn aangepast aan de respectieve produktgroepen. Zo moet bijvoorbeeld 70% van het voor meubelen gebruikte hout afkomstig zijn van gecertificeerde duurzame bronnen, mogen bij de productie geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt en moeten de grenzen voor het energieverbruik worden gerespecteerd.

Extra informatie

Afmetingen 28 × 10.5 × 14 cm
Geschikt vanaf

2 jaar

Materiaal

Gerecycled plastic uit de vis- en maritieme industrie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.