Dantoy | Green Bean | Eetservies

Dantoy | Green Bean | Eetservies

14.95 incl. BTW

Op dit moment is dit product niet voorradig.

LET OP: geen van de GREAN BEAN producten zien er qua kleurstelling precies hetzelfde uit vanwege het recyclingproces.

Ga jij de lekkerste gerechten bereiden in deze pan voor mama, papa, de poppen en knuffels? Deze eetset is een mooie aanvulling voor het rollenspel in de kinderkeuken en de zandbak.

Green Bean brengt nieuwe speelproducten van afvalmaterialen tot leven.
Green Bean speelgoed wordt vervaardigd van gerecyclede restmaterialen die voldoen aan de hoogste veiligheids- en milieunormen. Bij het productieproces worden de afvalmaterialen gebruikt die op dat moment voorradig zijn. Zo heeft elk product een eigen en unieke kleur. Green Bean is speelgoed met een ‘limited edition’, milieuvriendelijk, ijzersterk en zorgt voor veel speelplezier voor binnen en buiten!
Green Bean is onderdeel van het merk Dantoy. Zij zijn de eerste speelgoedfabrikant ter wereld met het Nordic Ecolabel. Dit houdt in dat producten van Dantoy voldoen aan strikte criteria aangaande de omgeving en gezondheid van kinderen.

Het Nordic Swan Ecolabel is de officiële onderscheiding voor milieuvriendelijke producten en diensten in de Scandinavische landen. Producten waaraan de Nordic Swan is toegekend, voldoen aan strenge eisen om de negatieve milieueffecten bij de productie en consumptie van goederen te beperken. In totaal kent de Nordic Ecolable 59 verschillende productgroepen, waaronder meubelen, cosmetica en speelgoed. De criteria waaraan moet worden voldaan om de milieukeur te verkrijgen, zijn aangepast aan de respectieve produktgroepen. Zo moet bijvoorbeeld 70% van het voor meubelen gebruikte hout afkomstig zijn van gecertificeerde duurzame bronnen, mogen bij de productie geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt en moeten de grenzen voor het energieverbruik worden gerespecteerd.

bio, bioplastic, bioplastik, biologisch, ecologisch

Extra informatie

Geschikt vanaf

2 jaar

Inhoud

22-delig

Materiaal

100% gerecyclede materialen, Nordic Swan ECO-label

Kleur

Mix van kleurstellingen door het recyclingproces

Formaat

Diameter bordjes is 12,8 centimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.