Dantoy | Green Garden | Kruiwagen met emmerset

Dantoy | Green Garden | Kruiwagen met emmerset

29.95 incl. BTW

Artikelnummer: DY4723 Categorieën: , , ,

Helpen in de tuin vinden de meeste kinderen fantastisch! Bloemen planten, zand en bladeren harken en zand naar papa en mama brengen. Met deze kruiwagen van Dantoy kan er onbeperkt gespeeld worden. Hij is namelijk gemaakt van duurzaam, hoogwaardig kunststof. Heerlijk buitenspelen! Geschikt als buitenspeelgoed.

Green Garden is onderdeel van het merk Dantoy. Zij zijn de eerste speelgoedfabrikant ter wereld met het Nordic Ecolabel. Dit houdt in dat producten van Dantoy voldoen aan strikte criteria aangaande de omgeving en gezondheid van kinderen.

Het Nordic Swan Ecolabel is de officiële onderscheiding voor milieuvriendelijke producten en diensten in de Scandinavische landen. Producten waaraan de Nordic Swan is toegekend, voldoen aan strenge eisen om de negatieve milieueffecten bij de productie en consumptie van goederen te beperken. In totaal kent de Nordic Ecolable 59 verschillende productgroepen, waaronder meubelen, cosmetica en speelgoed. De criteria waaraan moet worden voldaan om de milieukeur te verkrijgen, zijn aangepast aan de respectieve produktgroepen. Zo moet bijvoorbeeld 70% van het voor meubelen gebruikte hout afkomstig zijn van gecertificeerde duurzame bronnen, mogen bij de productie geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt en moeten de grenzen voor het energieverbruik worden gerespecteerd.

Extra informatie

Materiaal

100% gerecycled kunststof, high-density Polyethyleen (HDPE)

Geschikt vanaf

2 jaar

Formaat

66x25x26,5cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.