Dantoy | Green Garden | Theeset

Dantoy | Green Garden | Theeset

19.95 incl. BTW

Wie komt er een kopje thee drinken? Verzamel al je knuffels, opa, oma, mama en papa voor een lekker kopje thee. Willen ze ook een schepje suiker erin? Dek voor 4 personen met de bordjes, kopjes en lepeltjes. En als iedereen klaar is met zijn kopje thee, kan alles zo in de vaatwasser gezet worden!

Green Garden is onderdeel van het merk Dantoy. Zij zijn de eerste speelgoedfabrikant ter wereld met het Nordic Ecolabel. Dit houdt in dat producten van Dantoy voldoen aan strikte criteria aangaande de omgeving en gezondheid van kinderen.

Het Nordic Swan Ecolabel is de officiële onderscheiding voor milieuvriendelijke producten en diensten in de Scandinavische landen. Producten waaraan de Nordic Swan is toegekend, voldoen aan strenge eisen om de negatieve milieueffecten bij de productie en consumptie van goederen te beperken. In totaal kent de Nordic Ecolable 59 verschillende productgroepen, waaronder meubelen, cosmetica en speelgoed. De criteria waaraan moet worden voldaan om de milieukeur te verkrijgen, zijn aangepast aan de respectieve produktgroepen. Zo moet bijvoorbeeld 70% van het voor meubelen gebruikte hout afkomstig zijn van gecertificeerde duurzame bronnen, mogen bij de productie geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt en moeten de grenzen voor het energieverbruik worden gerespecteerd.

bio, bioplastic, bioplastik, biologisch, ecologisch

Extra informatie

Geschikt vanaf

2 jaar

Inhoud

16-delig

Materiaal

100% gerecyclede materialen, Nordic Swan ECO-label

Formaat

Diameter bordjes 10,5 centimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.