Pikler® | Emmi Pikler | Kruipkist | Diverse opties

Pikler® | Emmi Pikler | Kruipkist | Diverse opties

181.00246.00 incl. BTW

Deze kruipkist ondersteunt de motorische ontwikkeling van het kleine kind. Bewegen, ontdekken en ontwikkelen van het oriëntatie- en evenwichtsvermogen met de kruipkist als basis om overheen te kruipen. De kruipkist kan ook omgekeerd worden aangeboden om in te kruipen.
Daarnaast is de kruipkist te combineren met een gladde zijde (Pi541), een tapijtzijde (Pi521) en/of een trapzijde (Pi523), om zo nog meer uitdaging aan te brengen. Opgelet, deze drie uitbreidingen passen enkel op de huidige kisten van 16cm hoogte (en dus niet op het oude formaat van 13cm.)

Vanwege de vele verzoeken heeft de Basisgemeinde in Duitsland besloten om de populaire trapzijde opnieuw te introduceren! Deze helling is veel uitdagender dan de gladde zijde en de tapijtzijde en is daarom zeer geschikt als aanvulling op de kruipkist voor iets gevorderde kinderen. De moeilijkheidsgraad voor de kinderen zit hem in het nauwkeurig vastpakken van de sporten en het plaatsen van handen en voeten. De trapzijde kan aan kinderen worden aangeboden wanneer zij voldoende lichaamscoördinatie hebben ontwikkeld. Bij kinderen die dit nog niet kunnen (soms ook bij zeer onstuimige kinderen die al wat ouder zijn) bestaat de kans dat het kind tussen de sporten stapt, zijn evenwicht verliest en zich vervolgens bezeert. Daarom raden wij de trapzijde pas aan vanaf 2 jaar! Met het toevoegen van de trapzijde breidt het leeftijdsbereik voor het gebruik van de kruipkist uit tot het 4e levensjaar.

Het spelmateriaal van Emmi Pikler is handmatig vervaardigd van duurzaam Europees hout en is uitgerust met kwalitatief zeer sterke accessoires en onderdelen. Het materiaal is bestand tegen intensief gebruik o.a. in kleuterklassen en kinderopvang. Het speel- en ontwikkelingsmateriaal voldoet aan de Europese normen (CE).

Alle Emmi Pikler, Basisgemeinde en Hengstenberg materialen zijn TÜV getest en het certificaat kan worden opgevraagd.

Extra informatie

Afmetingen 70 × 70 × 16 cm
Optie

Trapzijde, Gladde zijde, Kruipkist, Tapijtzijde

Materiaal

Massief Berkenhout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.