Basisgemeinde | Emmi Pikler | Kubus | BW14

Basisgemeinde | Emmi Pikler | Kubus | BW14

187.00 incl. BTW

Dit product is op dit moment in bestelling en komt binnenkort weer binnen.

Geweldig ontwikkelings- en klautermateriaal voor het kleine kind. Met meerdere kubussen kunnen eenvoudige tot complex kruip- en sluipgangen worden gebouwd! Vele uit-, in- en doorgangen geven variatiemogelijkheden en wisselende perspectieven voor kinderen. Klimmen, klauteren, er doorheen schuiven en kruipen, zich omhoog trekken, klimmen naar een ander niveau en nog veel meer. Deze kubus heeft 4 staven en kleine gaten. Kubussen kunnen een labyrint vormen, dat desgewenst altijd weer met een andere kubus kan worden uitgebreid.
Het bever tafelblad is eventueel op bestelling te leveren en zorgt in combinatie dat de kinderen hun benen goed kunnen strekken onder de tafel.

Emmi Pikler materiaal biedt vele mogelijkheden. Het is voor kleine kinderen belangrijk, in het begin, een stabiele omgeving aan te bieden: een gelijkvloerse opbouw die ze dagelijks kunnen uitproberen. De kubussen zijn in verschillende volgorden te plaatsen zodat het kind steeds opnieuw wordt uitgedaagd. De onderdelen zijn, als de kinderen groter worden, op veel verschillende manieren in te zetten bij het fantasiespel.

De speeltoestellen van Emmi Pikler zijn handmatig vervaardigd van duurzaam essen- en beukenhout en zijn uitgerust met kwalitatief zeer sterke accessoires en onderdelen. Het hout wordt behandeld met natuurlijke en milieuvriendelijk lijnolie, waardoor de warme kwaliteiten van het hout bewaard blijven en het hout kan ademen. De speeltoestellen zijn bestand tegen intensief gebruik o.a. in kleuterklassen en kinderopvang. Het speel- en ontwikkelingsmateriaal voldoet aan de Europese normen (CE).

Extra informatie

Afmetingen 42 × 42 × 42 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.