Fagus | Unimog | Uitbreidingen

Fagus | Unimog | Uitbreidingen

28.0034.00 incl. BTW

Artikelnummer: FA14.06-14.09 Categorieën: , , , ,
Merk:Fagus

De strooibak kan op de Unimog gezet worden om de vrachtauto om te toveren tot een strooiwagen. Nog een sneeuwschuiver voorop monteren, en alle wegen kunnen moeiteloos sneeuwvrij gemaakt worden! De veger zorgt ervoor dat alle wegwerkers hun werk kunnen doen in de diepe sneeuw en in de herfst. Mocht er toch onverhoopt iets misgaan, dan kan met het opzetstuk van de kraan alles weggetakeld worden.

De Fagus auto's kunnen tegen een stootje en zijn daarom ook uitermate geschikt voor in de kinderopvang. Gemaakt van beukenhout en vrij van giftige stoffen, zorgen de auto’s van Fagus voor generaties lang speelplezier. De onderdelen zijn met de hand gemonteerd en er valt heel wat te ontdekken voor kinderen. De veger en sneeuwschuiver worden op de bumper geplaatst. Die passen op de Unimog, maar ook op alle Fagus trucks uit de Classic-serie gebouwd na 1997.

Wil je meer lezen over de kernwaarden en de maatschappelijke betrokkenheid van Fagus? Hier vind je meer informatie en lees je hoe alle medewerkers op eigen wijze hun talenten inzetten voor het speelplezier van kinderen.

Extra informatie

Afmetingen N/B
Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Beukenhout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.