Glückskäfer | Set vierkante blokjes

Glückskäfer | Set vierkante blokjes

22.50 incl. BTW

Artikelnummer: gk523348 Categorieën: , ,

Mooie set van negen vierkante blokken van dezelfde grootte in diverse, heldere kleuren in een houten opbergbakje van het merk Glückskäfer.
Vanaf ongeveer anderhalf jaar ontdekken kinderen dat ze blokken kunnen stapelen. De motoriek is dan zo ver ontwikkeld dat ze een kleine toren kunnen maken van enkele blokken. Deze blokjes van Glückskäfer zijn hiervoor uitermate geschikt: ze zijn niet te zwaar, hebben allemaal dezelfde vorm en zijn door de grootte gemakkelijk vast te grijpen.

Kinderen ontwikkelen verschillende vaardigheden als ze spelen met houten blokken. Bekende voorbeelden daarvan zijn: ontwikkeling van de fijne en grove motoriek, fantasie, geduld, ruimtelijk inzicht en logisch nadenken. Daarnaast neemt het hout de temperatuur van de hand aan en voelt hierdoor warm. En het ruikt ook nog eens lekker. Dat is natuurlijk erg fijn voor de zintuigen. Doordat de gekleurde houten blokken geverfd zijn met verf op waterbasis, is het geheel veilig. De nerven van het hout zijn nog zichtbaar, waardoor het oppervlak iets ruwer aanvoelt. Hierdoor zijn de blokken minder glad, wat een pluspunt is voor de tactiele ontwikkeling van het kind.

Extra informatie

Afmetingen 14.5 × 14.5 × 5 cm
Inhoud

10-delig

Materiaal

Hout

Geschikt vanaf

1 jaar

Kleinste onderdeel

Blokje 4 x 4 x 4 centimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.