Grimm’s | Houten blokken | 19-delig

Grimm’s | Houten blokken | 19-delig

84.95 incl. BTW

Artikelnummer: GR10015 Categorieën: , , ,
Merk:Grimm's

Afmetingen: L = 7-21cm, houtdikte 7cm.

Deze houten blokken van Grimm's zijn ideaal om binnen en buiten te bouwen en stimuleren de fantasie. De blokken hebben, net als veel ander houten speelgoed, een "open einde". Dit houdt in dat het meerdere dingen tegelijk kan zijn. Met deze houten blokken kun je dierentuinen, gebouwen, eilanden, huizen en parkeerplaatsen maken. Of worden de poorten en openingen doorgangen voor ruiters met karren en om doorheen te reiken tijdens het spelen? Het stimuleert de fantasie, de creativiteit en daagt kinderen uit. Grote houten blokken stimuleren de motoriek en het ruimtelijk inzicht. Want hoe zorg je dat die toren goed blijft staan? Kan er ook een kasteel van gebouwd worden?
Met deze blokken van Grimm's hebben kinderen jaren plezier. De dreumes maakt torens van de houten blokken, peuters en kleuters gebruiken het bij fantasiespel of maken er nog ingewikkelder bouwwerken mee.

Door de verschillende vormen en maten zijn de blokken van Grimm's goed voor de motoriek. Kinderen worden uitgedaagd om de blokken op verschillende manieren vast te pakken als ze ermee willen spelen. Door de grootte van de bouwstenen is de kans groter dat oneffenheden in de vloer er niet toe doen en dat de constructies die gebouwd worden zeer stabiel blijven staan. Het hout heeft van zichzelf een natuurlijk gewicht: de grote stukken zijn zwaarder dan de kleine. Hierdoor leren ze iets over zwaar en licht en dat komt de oog-hand coördinatie ten goede. Daarnaast neemt hout de temperatuur van de hand aan en voelt hierdoor warm. En het ruikt ook nog eens lekker. Dat is natuurlijk erg fijn voor de zintuigen.

Extra informatie

Afmetingen 43 × 52 × 17 cm
Inhoud

19-delig

Materiaal

Elzenhout

Geschikt vanaf

1 jaar

Kleinste onderdeel

7 centimeter

Grootste onderdeel

21 centimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.