Grimm’s | Mozaïek | Vier temperamenten

Grimm’s | Mozaïek | Vier temperamenten

145.95 incl. BTW

Artikelnummer: GR10209 Categorieën: ,
Merk:Grimm's

Grimm's heeft onze vier temperamenten vertaald in vormen en kleuren. Het resultaat is een prachtig kleurrijk bouwpakket met 61 onderdelen in vrije vorm.  De individuele bouwstenen doen denken aan dieren en een grote verscheidenheid aan andere wezens en door de combinatie van verschillende constructie-elementen ontstaat altijd iets nieuws dat de verbeelding blijft prikkelen. Alle bouwstenen van deze set van Grimm's kunnen makkelijk in de houten lijst terug geplaatst worden door het bijgeleverde voorbeeld-vel.

De uitleg die Grimm's geeft aan de vier temperamenten en hoe zij tot deze vormgeving gekomen zijn:
- Het melancholische temperament heeft een medelevende, nogal droevige aard. Het is BLAUW, naar binnen draaiend, met randen, rondingen en volharding - zoals het element aarde.
- Het cholerische temperament heeft actieve en nogal boze trekjes. Het is ROOD, gekarteld en soms scherp. Zijn impulsiviteit behoort tot het element vuur.
- Er is iets constants en gezelligs aan het flegmatische temperament. Het is GROEN en sluimerend als een vijver. Zijn rondingen en zachte vormen komen overeen met het element water.
- Het sanguinische temperament straalt geluk en optimisme uit. Het is GEEL en dat wat van binnenuit straalt, wat verloren gaat in de periferie of in de lucht. Het luchtige is zijn element.

Extra informatie

Afmetingen 44.5 × 44.5 × 4 cm
Geschikt vanaf

3 jaar

Inhoud

62-delig

Materiaal

Lindehout

Onze adviesleeftijd

Vanaf 5 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.