Grimm’s | Trekfiguur | Bootje

Grimm’s | Trekfiguur | Bootje

37.95 incl. BTW

De vier regenboogvriendjes van Grimm's verheugen zich op vele avonturen in deze zeilboot, zowel op het water als op het land. Zoals al het handgemaakte speelgoed van Grimm's zijn de boot en de regenboogvriendjes eenvoudig van vorm en ontwerp. De afgeronde hoeken, het duurzame hout en de gifvrije beits garanderen heel veel speelplezier. Eerst volgt het bootje aan het touwtje je kind bij de eerste stapjes binnenshuis, daarna ver daar buiten! Wist je dat de houten boot ook echt als een bootje kan drijven?
De bijbehorende Grimm's regenboogvriendjes hebben alle kleuren van de regenboog. Door de eenvoud van het materiaal en het ontbreken van gezichtjes, kunnen de vriendjes in elke rol stappen en elke emotie laten zien. De regenboogvriendjes laten veel ruimte voor de fantasie van je kind.
Grimm’s speelmateriaal dat nat is geworden kun je bij kamertemperatuur drogen. Zet het niet op of bij de kachel of in de zon, dan kan het hout gaan scheuren. Het zeil is makkelijk op zijn plaats te zetten door voorzichtig met een kleine hamer erop te tikken. Na verloop van tijd zal dit krimpen en kan het zeil weer worden verwijderd.

Extra informatie

Afmetingen 22 × 18 × 6.5 cm
Materiaal

Hout, Stof, Touwtje

Geschikt vanaf

0 jaar

Onze adviesleeftijd

Vanaf 1 jaar

Inhoud

5-delig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.