Haba | Spel | Tellen maar! | 2+

Haba | Spel | Tellen maar! | 2+

24.99 incl. BTW

Op dit moment is dit product niet voorradig.

Artikelnummer: hab305880 Categorieën: ,
Merk:Haba

Etenstijd!
Van spanning springen de jonge dieren wild in het rond, zo verliest boer Tim het overzicht... Help jij hem bij het tellen en voeren van de kuikentjes, biggetjes, lammetjes en kalfjes?
Door middel van gooien met de dobbelsteen, verplaatsen de spelers Tims tractor naar de lekkere klaverblaadjes. Wie het laatste klaverblad voert, wint het spel.

De eerste spellen van Haba zijn erg geschikt om de basis te leggen voor het verdere spelletjes spelen. Een kind leert te wachten op zijn beurt, een dobbelsteen juist te gooien, te tellen en stapjes verzetten vooruit. Daarnaast zijn de houten spelfiguren aantrekkelijk voor de tweejarige om mee te spelen.
Wanneer er voor het eerst dit spel gespeeld wordt, is het leuk om eerst samen te kijken wat er zoal in de doos zit en er vrij mee te spelen. Benoem alle dieren en houten stukken, zodat de benamingen de volgende keer bekend voorkomen. Daarna samen de puzzel leggen wat het spelbord vormt. Samen een spelletje spelen is op deze leeftijd veel meer dan alleen de regels van het spel volgen! Veel spelplezier gewenst!

Elk spel van Haba heeft een Nederlandse handleiding erbij met naast de uitleg over het reguliere spel, ook spelsuggesties om het nog interessanter te maken.

Extra informatie

Afmetingen 22 × 22 × 7 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.