Lanco | Bal | Diverse opties

Lanco | Bal | Diverse opties

12.95 incl. BTW

Artikelnummer: LA-91240-91241 Categorieën: , ,
Merk:Lanco

Deze zachte ballen in twee variaties hebben allemaal vier verschillende structuren. De ballen zijn, ook voor de kleinsten gemakkelijk vast te pakken, omdat ze niet volledig zijn gevuld met lucht. Bij het grijpen en ontdekken met de mond deuken ze een beetje in. Wanneer de tandjes doorkomen kunnen deze ballen verlichting geven door de mogelijkheid om erop te bijten. Laat ze maar spelen, ontdekken, rollen, bijten en tasten.

Lanco producten hebben hun oorsprong in Spanje en worden gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces waarbij kwaliteit op nummer 1 komt. Sommige onderdelen worden met de hand gemaakt. Hierdoor zijn geen twee exemplaren exact hetzelfde! Lanco Toys worden gemaakt van 100% natuurlijke rubber en beschilderd met verf zoals gebruikt in de voedingsmiddelen industrie. Lanco Toys zijn vrij van PVC, BPA, Nitrosaminen en Phthalaten, dus voor baby’s een volledig veilige keuze.

Schoonmaakadvies: Lanco’s rubberen (bijt)speelgoed kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje. Wij adviseren om dit speelgoed niet onder de kraan te houden of in bad te doen.
Let op: speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen!

Extra informatie

Afmetingen 8 × 8 × 8 cm
Geschikt vanaf

0 jaar

Inhoud

1 stuk

Materiaal

Rubber

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.