Lanco | Boomblad | Diverse opties

Lanco | Boomblad | Diverse opties

13.95 incl. BTW

Artikelnummer: LA-90444-90446 Categorieën: ,

Dit mooie Lanco boomblad lijkt zo uit de natuur te zijn geplukt. Het herfstblad is gemaakt van natuurlijke rubber, zodat er naar hartenlust op gesabbeld kan worden. En, zijn er tandjes onderweg dan wordt het tandvlees soepel gemasseerd door op het blad te bijten. Het grote formaat maakt dat je kind het blad gemakkelijk kan vastpakken. Het is moeilijk kiezen tussen het gouden blad met kleinere blaadjes, het mooie klaverblad of het oranje blad met nerven.

Lanco producten hebben hun oorsprong in Spanje en worden gemaakt volgens een ambachtelijk productieproces waarbij kwaliteit op nummer 1 komt. Sommige onderdelen worden met de hand gemaakt. Hierdoor zijn geen twee exemplaren exact hetzelfde! Lanco Toys worden gemaakt van 100% natuurlijke rubber en beschilderd met verf zoals gebruikt in de voedingsmiddelen industrie. Lanco Toys zijn vrij van PVC, BPA, Nitrosaminen en Phthalaten, dus voor baby’s een volledig veilige keuze.

Schoonmaakadvies: Lanco’s rubberen (bijt)speelgoed kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje. Wij adviseren om dit speelgoed niet onder de kraan te houden of in bad te doen.
Let op: speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen!

Extra informatie

Geschikt vanaf

0 jaar

Inhoud

1 stuk

Materiaal

100% food graded silliconen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.