Magnetspiele | Flocards leersysteem met zelfcontrole | 2+

Aanbieding!

Magnetspiele | Flocards leersysteem met zelfcontrole | 2+

45.00 incl. BTW

Artikelnummer: mag8103 Categorieën: , , , , ,

Opgelet, de basisdoos/controledoos wordt standaard geleverd met 1 basis set kaarten. Speciaal voor deze aanbieding inclusief 2 extra kaarten sets: kaarten set 'Onderweg' en kaarten set 'Rondom het huis'.

Flocards Junior is ontwikkeld voor kleine kinderen vanaf 2 jaar. Vaardigheden zoals waarneming, concentratie en basiskennis alsmede ontwikkeling van taal en woordgebruik komen aan bod. Flocards wordt soms vergeleken met mini-loco. De enige overeenkomst is echter dat beide spellen zelf controlerend zijn. De set bestaat uit een houten controledoos en een serie blauwe- en rode kaarten. De gekleurde magneetrondjes worden op de voorbedrukte velden in het linkergedeelte van de controledoos gelegd. Uit de kaartenset wordt een blauwe kaart en een corresponderende rode kaart gehaald en op aangegeven plaats in de magneetdoos gelegd. Vervolgens worden de afbeeldingen bekeken en vergeleken. Als een overeenkomst wordt gevonden, wordt deze gemarkeerd door het betreffende magneetblokje te verplaatsen naar de afbeeldingen in het rechtergedeelte van de controledoos. Door de rode kaart om te draaien kan meteen gezien worden of de gekleurde vormen bij de juiste afbeelding zijn gelegd.

Dankzij de magnetische uitvoering en de mogelijkheid voor het kind om zelf te controleren of de taak juist is uitgevoerd, wordt de interesse extra gestimuleerd. De aanschaf van de basisdoos/controledoos is inclusief 3 sets kaarten.

Door het gebruik van magneten, is dit spel alleen geschikt voor gebruik onder begeleiding.

magneetspel

Extra informatie

Afmetingen 20 × 34 × 2 cm
Geschikt vanaf

2 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.