Mercurius | Stockmar | Combinatieset wasblokjes en wasstiftjes | Diverse opties

Mercurius | Stockmar | Combinatieset wasblokjes en wasstiftjes | Diverse opties

21.9534.50 incl. BTW

Artikelnummer: mer85032549-85032549 Categorieën: ,

Deze set van Stockmar met 8 wasblokjes en 8 wasstiftjes gemaakt van bijenwas hebben uitstekende tekeneigenschappen en spreken de zintuigen aan van kinderen. De blokjes zijn door hun grootte en platte vorm bijzonder geschikt voor de eerste tekenaars doordat deze vast in de hand liggen en zo de pengreep op natuurlijke wijze stimuleren. Daarnaast is het onbreekbare bijenwasblokje later goed te gebruiken om vlakken te kleuren, dikke lagen aan te brengen en interessante effecten te  bewerkstelligen, waarbij ze bijvoorbeeld met de lange kant golven over het papier trekken.
De waskrijtjes zijn een mooie vervolgstap op de bijenwasblokjes van Stockmar. Vanaf groep 3 leren de kinderen het schrijven aan, waardoor de pengreep geoefend wordt. Door de vorm is het mogelijk om preciezer te gaan tekenen en interessante effecten te bewerkstelligen.

De wasstiftjes van Stockmar voldoen aan de hoogste pedagogische, esthetische en kunstzinnige eisen. Door een elegant design, een attractieve verpakking en een plezierige bijenwasgeur, appelleren Stockmar blokjes en krijtjes aan de zintuigen van het kind. Wat een veelvoud en helderheid aan kleuren en wat een verscheidenheid in het gebruik! Of ze er nu vet of licht mee kleuren, tekenen, schilderen, krassen of kleuren laten "versmelten", deze wasstiften geven jarenlang teken- en kleurplezier. Verder worden, door de bijenwas en de daardoor verkregen transparantheid, de kleuren niet vies en grauw, kruimelt het krijt niet zijn ze niet giftig en voldoen aan de hoogste eisen qua milieu en gezondheid. Dit alles maakt deze krijtjes de beste in hun soort.

Elk doosje wordt geleverd inclusief schraper en productinformatie.

mercurius, waskrijtjes, krijtjes, stiftjes, bijenwasstiftjes, bijenwaskrijtjes

Extra informatie

Afmetingen N/B
Aantal

8 blokjes, 8 stiftjes

Onze adviesleeftijd

Vanaf 1,5 jaar

Materiaal

Bijenwas

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.