Nic | Creamobil | Bouwkraan

Nic | Creamobil | Bouwkraan

239.00 incl. BTW

Artikelnummer: nic1874 Categorieën: , ,
Merk:Nic

Deze stoere, blankhouten bouwkraan (1874) van NIC hoort tot de Creamobil-serie en wordt geleverd inclusief een houten poppetje en een zandzakje. Na de werkzaamheden kan de kraan snel ingeklapt worden en op de lange basisauto (1815) vastgezet worden om door te gaan naar de volgende bouwplaats. Ook de tractor (1822-1824) met eenasser (1846) is hiervoor geschikt. Hierdoor hebben de kinderen nóg meer speelmogelijkheden en komt de fantasie tot leven.

Bij het spelen met de voertuigen van NIC wordt zowel de grove als de fijne motoriek aangesproken. De functionele delen zoals draaiknoppen en stuurhendels, zijn zo ontworpen dat deze door kinderen zowel met de rechterhand als met de linkerhand goed zijn te bedienen.

Alle auto’s en uitbreidingen van NIC zijn gemaakt van oerdegelijk beukenhout en staan bekend om de eenvoud, functionaliteit en fantastische kwaliteit. Het speelgoed is behandeld met niet-giftige verf op waterbasis.

Speelgoed van NIC zorgt, mede door de vele uitbreidingsmogelijkheden, voor jarenlang speelplezier in de opvang en thuis!

Extra informatie

Afmetingen 85 cm
Geschikt vanaf

2 jaar

Onze adviesleeftijd

Vanaf 3 jaar

Materiaal

Beukenhout, Rubberen banden, Touwtje

Inhoud

3-delig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.