Ostheimer | Auto | Personenauto | Diverse opties

Ostheimer | Auto | Personenauto | Diverse opties

21.9531.95 incl. BTW

Artikelnummer: ost5560219-5560223 Categorieën: , , ,

Deze massieve auto's van Ostheimer zijn heel erg geschikt als allereerste auto. Doordat de auto gemakkelijk vast te pakken is en stevig in de hand ligt, is hij al geschikt vanaf 1 jaar. Ook nodigen de ronde vormen uit om dit met de mond te ontdekken. Uiteraard zijn beide varianten auto netjes afgewerkt en voelen warm en soepel aan in de hand, precies zoals je gewend bent van Ostheimer.

Margarete Ostheimer, een Waldorf (Steiner) lerares, is ooit begonnen met een verzameling speelgoed dat tot de verbeelding sprak. In haar eigen woorden: “Het is de fantasie van alleen onze kinderen die leven blaast in de ogenschijnlijk stijve houten figuren, waarvan de vorm en kleur bewust tot een essentieel minimum zijn teruggebracht. Het is duidelijk hoe weinig begeleiding onze kinderen nodig hebben om in hun eigen wereld te duiken."

Ostheimer biedt houten speelgoed van zeer hoogwaardige kwaliteit en wordt vervaardigd in Duitsland. Het speelgoed is bijzonder mooi en eenvoudig van vorm en laat ruimte voor de fantasie. Omdat kleine kinderen de wereld ontdekken met hun handen en hun mond, verwerkt Ostheimer hout van de Ahorn en Lindeboom en wordt dit met ecologische verf en natuurlijke oliën bewerkt. Het speelgoed is dus volledig veilig voor kinderen.
Ostheimer heeft de visie dat kinderen de warmte van het materiaal moeten kunnen voelen en daardoor waardering ontwikkelen voor de natuur. Dankzij het creatieve vormslijpen, het met de hand beschilderen en het oliën van het oppervlak blijven het karakter van het hout en de warme uitstraling zichtbaar en voelbaar.

Ostheimer houten speelgoed voor een fantasierijke kinderwereld, al decennialang.

Extra informatie

Afmetingen N/B
Formaat

Groot, Klein

Geschikt vanaf

1 jaar

Kleur

Naturel

Materiaal

Lindehout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.