Ostheimer | Eekhoorn

Ostheimer | Eekhoorn

12.95 incl. BTW

Artikelnummer: ost16602 Categorieën: , , ,

"Oh kijk! Een eekhoorn!"
Deze eekhoorn van Ostheimer vermaakt zich prima in de bomen en op de grond. Hij is dol op nootjes en dennenappels en is daar in de herfst druk naar op zoek. Deze eekhoorn past natuurlijk heel leuk op de seizoenstafel samen met bijvoorbeeld het hert, de haas en de egel.

Ostheimer biedt houten speelgoed van zeer hoogwaardige kwaliteit en wordt vervaardigd in Duitsland. Het speelgoed is bijzonder mooi en eenvoudig van vorm en laat ruimte voor de fantasie. Omdat kleine kinderen de wereld ontdekken met hun handen en hun mond, verwerkt Ostheimer hout van de Ahorn en Lindeboom en wordt dit met ecologische verf en natuurlijke oliën bewerkt. Het speelgoed is dus volledig veilig voor kinderen.
Ostheimer heeft de visie dat kinderen de warmte van het materiaal moeten kunnen voelen en daardoor waardering ontwikkelen voor de natuur. Dankzij het creatieve vormslijpen, het met de hand beschilderen en het oliën van het oppervlak blijven het karakter van het hout en de warme uitstraling zichtbaar en voelbaar.

Ostheimer houten speelgoed voor een fantasierijke kinderwereld, al decennialang.

bosdier, bos, bossen, thema

 

Extra informatie

Afmetingen 1 × 4 × 4.4 cm
Geschikt vanaf

3 jaar

Dier

Eekhoorn

Materiaal

Hout uit duurzame Europese bosbouw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.