Ostheimer | Egel

Ostheimer | Egel

14.50 incl. BTW

Artikelnummer: ost1623 Categorieën: , , ,

Deze egel scharrelt lekker door de blaadjes in het bos op zoek naar wat te eten. Maar wat ziet hij daar? Een mooi holletje om zijn winterslaap in te gaan houden!
Hij heeft het heel erg naar zijn zin in elk fantasiespel, maar ook op de seizoenstafel komt deze egel goed tot zijn recht.

Ostheimer biedt houten speelgoed van zeer hoogwaardige kwaliteit en wordt vervaardigd in Duitsland. Het speelgoed is bijzonder mooi en eenvoudig van vorm en laat ruimte voor de fantasie. Omdat kleine kinderen de wereld ontdekken met hun handen en hun mond, verwerkt Ostheimer hout van de Ahorn en Lindeboom en wordt dit met ecologische verf en natuurlijke oliën bewerkt. Het speelgoed is dus volledig veilig voor kinderen.
Ostheimer heeft de visie dat kinderen de warmte van het materiaal moeten kunnen voelen en daardoor waardering ontwikkelen voor de natuur. Dankzij het creatieve vormslijpen, het met de hand beschilderen en het oliën van het oppervlak blijven het karakter van het hout en de warme uitstraling zichtbaar en voelbaar.

Ostheimer houten speelgoed voor een fantasierijke kinderwereld, al decennialang.

bosdier, bos, bossen, thema, herfst, egeltje

Extra informatie

Afmetingen 6.5 × 2.3 × 3.5 cm
Dier

Egel

Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Hout uit duurzame Europese bosbouw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.