Ostheimer | Graafmachine

Ostheimer | Graafmachine

117.50 incl. BTW

Artikelnummer: ost5550906 Categorieën: ,

Prachtige robuuste baggeraar van blank hout met een metalen bakje. Door aan het rode, houten knopje te trekken, gaat de arm omlaag. De hendel bij de arm zorgt ervoor dat het metalen bakje bediend kan worden. De graafmachine heeft rubberen rupsbanden die door middel van een gleufje in de wielen erom blijven zitten.
Ofwel: een stevige en mooi afgewerkte graafmachine om de fantasie en de fijne motoriek te stimuleren van de ondernemende peuter.

Ostheimer biedt houten speelgoed van zeer hoogwaardige kwaliteit en wordt vervaardigd in Duitsland. Het speelgoed is bijzonder mooi en eenvoudig van vorm en laat ruimte voor de fantasie. Omdat kleine kinderen de wereld ontdekken met hun handen en hun mond, verwerkt Ostheimer hout van de Ahorn en Lindeboom en wordt dit met ecologische verf en natuurlijke oliën bewerkt. Het speelgoed is dus volledig veilig voor kinderen.
Ostheimer heeft de visie dat kinderen de warmte van het materiaal moeten kunnen voelen en daardoor waardering ontwikkelen voor de natuur. Dankzij het creatieve vormslijpen, het met de hand beschilderen en het oliën van het oppervlak blijven het karakter van het hout en de warme uitstraling zichtbaar en voelbaar.

Ostheimer houten speelgoed voor een fantasierijke kinderwereld, al decennialang.

Extra informatie

Afmetingen 30 × 15 × 30 cm
Geschikt vanaf

3 jaar

Kleur

Naturel, Rood, Zwart

Materiaal

Hout uit duurzame Europese bosbouw, Rubberen banden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.