Ostheimer | Olifant

Ostheimer | Olifant

17.95 incl. BTW

Artikelnummer: ost20413 Categorie:

Met de Ostheimer houten figuren kunnen kinderen zich in fantasievolle levendige speelwerelden begeven.

Ostheimer biedt houten speelgoed van zeer hoogwaardige kwaliteit en wordt vervaardigd in Duitsland. Het speelgoed is bijzonder mooi en eenvoudig van vorm en laat ruimte voor de fantasie. Omdat kleine kinderen de wereld ontdekken met hun handen en hun mond, verwerkt Ostheimer hout van de Ahorn en Lindeboom en wordt dit met ecologische verf en natuurlijke oliën bewerkt. Het speelgoed is dus volledig veilig voor kinderen.
Ostheimer heeft de visie dat kinderen de warmte van het materiaal moeten kunnen voelen en daardoor waardering ontwikkelen voor de natuur. Dankzij het creatieve vormslijpen, het met de hand beschilderen en het oliën van het oppervlak blijven het karakter van het hout en de warme uitstraling zichtbaar en voelbaar.

Ostheimer houten speelgoed voor een fantasierijke kinderwereld, al decennialang.

Deze olifant is origineel van Ostheimer, maar heeft geen kaartje meer eraan hangen. Ten tijde van onze fysieke winkel heeft deze olifant als "Kadolifant" gefungeerd, maar omdat zij liever als speelmaatje verder wil gaan, wordt deze nu op onze webshop aangeboden. Uiteraard is de olifant netjes bijgewerkt en hopelijk voorzien jullie haar van een fijn, nieuw thuis!

Wilde dieren, afrika

Extra informatie

Afmetingen 21 cm
Dier

Olifant

Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Hout uit duurzame Europese bosbouw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.