Ostheimer | Slak

Ostheimer | Slak

14.50 incl. BTW

Artikelnummer: ost1633 Categorieën: , , ,

We gaan naar het bos en gaan slakken vangen om ze blaadjes te geven. De slak van Ostheimer vindt het heerlijk om mee te doen met het fantasiespel in het zogenaamde bos. Samen met de kikker gaat hij op zoek naar andere bosdieren om naar hun belevenissen te luisteren.

Ostheimer biedt houten speelgoed van zeer hoogwaardige kwaliteit en wordt vervaardigd in Duitsland. Het speelgoed is bijzonder mooi en eenvoudig van vorm en laat ruimte voor de fantasie. Omdat kleine kinderen de wereld ontdekken met hun handen en hun mond, verwerkt Ostheimer hout van de Ahorn en Lindeboom en wordt dit met ecologische verf en natuurlijke oliën bewerkt. Het speelgoed is dus volledig veilig voor kinderen.
Ostheimer heeft de visie dat kinderen de warmte van het materiaal moeten kunnen voelen en daardoor waardering ontwikkelen voor de natuur. Dankzij het creatieve vormslijpen, het met de hand beschilderen en het oliën van het oppervlak blijven het karakter van het hout en de warme uitstraling zichtbaar en voelbaar.

Ostheimer houten speelgoed voor een fantasierijke kinderwereld, al decennialang.

bosdier, bos, bossen

Extra informatie

Afmetingen 7 × 1.9 × 3.4 cm
Dier

Slak

Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Hout uit duurzame Europese bosbouw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.