Ostheimer | Vrachtauto

Ostheimer | Vrachtauto

45.95 incl. BTW

Artikelnummer: ost5560205 Categorieën: , ,

Deze massief beukenhouten truck van Ostheimer is heel erg geschikt als allereerste auto. Stevig en robuust en daardoor al geschikt vanaf 1 jaar. De vrachtauto van Ostheimer is perfect om over de vloer te rijden en de twee bijgeleverde poppetjes erin en eruit te halen. Uiteraard is deze bus netjes afgewerkt en voelt warm en soepel aan in de hand, precies zoals je gewend bent van Ostheimer. Ofwel een perfecte aanvulling op het fantasiespel.

Ostheimer biedt houten speelgoed van zeer hoogwaardige kwaliteit en wordt vervaardigd in Duitsland. Het speelgoed is bijzonder mooi en eenvoudig van vorm en laat ruimte voor de fantasie. Omdat kleine kinderen de wereld ontdekken met hun handen en hun mond, verwerkt Ostheimer hout van de Ahorn en Lindeboom en wordt dit met ecologische verf en natuurlijke oliën bewerkt. Het speelgoed is dus volledig veilig voor kinderen.
Ostheimer heeft de visie dat kinderen de warmte van het materiaal moeten kunnen voelen en daardoor waardering ontwikkelen voor de natuur. Dankzij het creatieve vormslijpen, het met de hand beschilderen en het oliën van het oppervlak blijven het karakter van het hout en de warme uitstraling zichtbaar en voelbaar.

Ostheimer houten speelgoed voor een fantasierijke kinderwereld, al decennialang.

Extra informatie

Afmetingen 18 × 10.2 × 9.5 cm
Geschikt vanaf

1 jaar

Kleur

Naturel

Materiaal

Beukenhout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.